Hexamer Oy

Hexamer Oy on perheyritys, joka on erikoistunut silikonikumisten tuotteiden valmistamiseen jo vuodesta 1982 lähtien. Toiminta alkoi Liedon Tuulissuolla extruusiotuotannolla ja on sittemmin laajentunut monipuolisiin valmistusmenetelmiin ja useisiin tuoteryhmiin sekä asiakassegmentteihin.

Kuva yhtiön ensimmäisistä tuotantotiloista

Yhtiön ensimmäiset tuotantotilat

Vanha kuva extruusiolinjasta 80-luvulla

Extruusiolinja 80-luvulla

Vanha kuva extruusiolinjasta 80-luvulla

Extruusiolinja 80-luvulla

Hexamer tänään

Olemme nopea ja luotettava alihankintapalveluja tuottava yritys. Meillä on laajaa kokemusta vaativien silikonituotteiden valmistuksesta jo yli 40 vuoden ajalta. Toimitilamme sijaitsevat Liedon Ilmarisissa lähellä Turkua. Palvelemme kahdenkymmenen henkilön voimin asiakkaitamme ympäri Suomen sekä myös kansainvälisesti.

Perustettu vuonna

Tuotantotilat m2

Henkilöstön määrä

Ideasta tuotteeseen

Aloitamme yhteistyön mielellämme jo tuotteen suunnittelun alkuvaiheessa. Näin voimme varmistaa, että valmis tuote vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita. 3D-tulostuksella voimme toteuttaa kokeiluja ja ratkaisuja prototarkoituksiin nopealla aikataululla. Pitkäaikaisten ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme avulla tarjoamme myös muottisuunnittelua ja -valmistusta.

Ruiskupuristus-
koneet
Extruusio-
linjat
Ahto-
puristimet
Pursotus-
laitteistot
3d-tulostus
Uunitus

Ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin

Asiakaskuntamme on laaja ja valmistamme silikonituotteita mm. medical-, elintarvike-, elektroniikka-, rakennus-, paperi- ja kuljetusteollisuuteen. Tuotantomme on monipuolista ja valmistustekniikkamme taipuvat moneen tarpeeseen.

Yhdistämme joustavasti eri tekniikoita ja teemme testauksia löytääksemme kullekin asiakkaalle ja tuotteelle optimaalisen materiaalin ja valmistustekniikan. Silikonikumilla on monia hyviä ominaisuuksia, joiden ansiosta sitä voidaan käyttää laajasti erilaisiin sovelluksiin varsinkin, kun huomioidaan myös erikois- ja medical-laadut.

Elintarviketeollisuus ja kuluttajatuotteet
Lääkinnälliset laitteet, lääketeollisuus
Elektroniikka-
teollisuus
Metsä-, rakennus- ja kuljetusteollisuus
Työntekijöitä

Korkeaa laatua ja tyytyväiset asiakkaat

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme haluaa tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja korkealaatuisia silikonituotteita. Siihen tarvitaan kaikkien meidän hexameriläisten työpanosta.

Vaihtuvuus henkilökunnassamme on vähäistä ja työsuhteet pitkiä. Tämä mahdollistaa sen, että tunnemme hyvin sekä asiakkaamme että valmistettavat tuotteet. Näin saavutamme myös päämäärämme eli korkean laadun ja tyytyväiset asiakkaat.

Muotti-
tuotteet
Profiilit
Tiivisteet
Letkut
Pursotus-tiivisteet
Jatko-
jalosteet

Tuoteryhmät

Teemme asiakkaidemme toiveiden mukaan silikonista mm. muottituotteita, profiileja, tiivisteitä, nauhoja, letkuja, kotelotiivistyksiä ja häiriösuojausta.

Tutustu palveluihimme
ISO 9001 -sertifikaatti

ISO 9001 -laatujärjestelmä

Hexamer Oy:ssä on käytössä ISO 9001 -laatujärjestelmä eli johtamisjärjestelmämme silikonikumituotteiden valmistuksessa vaativiin käyttöolosuhteisiin on auditoitu ja todettu täyttävän standardin vaatimukset.

Lataa sertifikaatti

Myös korkeatasoisia muovituotteita

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia valmistusmateriaaleja ja -menetelmiä yhdestä paikasta. Silikonituotteiden lisäksi valikoimissamme on tytäryhtiömme Profmer Oy:n kautta laadukkaita muovituotteita ja -osia polyuretaanista.

Lisätietoja muovituotteista ja palveluista

profmer.com
Profmer Oy:n valmistamia muovituotteita